Sector 4: Aproximativ 150 de utilaje și peste 500 de lucrători, pregătiți pentru deszăpezirea străzilor

Având în vedere prognoza meteorologilor, emisă inclusiv pentru Municipiul București, conform căreia, începând în această seară, în Capitală sunt așteptate ninsori, echipajele de deszăpezire ale Sectorului 4 au intrat deja în dispozitiv, anunță instituția într-un comunicat de presă.

Astfel, aproximativ 150 de utilaje multifuncționale, dotate corespunzător atât pentru operațiile de pluguit cât și pentru cele de împrăștiere de material antiderapant, de capacitate mare dar și utilaje mici, sunt pregătite să acționeze, la nevoie, pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale dar și de pe cele secundare.

Acestora li se adaugă peste 500 de lucrători ai operatorului de salubritate și ai primăriei care pot interveni de urgență pentru curățarea trotuarelor, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor stațiilor de tramvai precum și a căilor de acces în spitale și alte instituții publice.

Totodată, pentru combaterea poleiului, a fost asigurat un stoc de aproximativ 7.000 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantității, dacă situația din teren o va impune.

Toate situațiile dificile referitoare la deszăpezirea străzilor pot fi semnalate la numărul de urgență 021.9441.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati