Sector 4: Cetăţenii pot sesiza Primăria la 021.9441 dacă văd pe stradă oameni fără adăpost

0
84
Pixabay

Primarul Daniel Băluţă face apel la cetăţeni să apeleze numărul 021.9441 dacă văd pe stradă oameni fără adăpost, pentru a fi preluaţi de angajaţii de la Asistenţă Socială şi transportaţi în centre DGASPC Sector 4.

„Nopţile care urmează vor fi extrem de geroase, aşa că trebuie să fim mai uniţi ca niciodată şi să le întindem o mână de ajutor. Împreună vom reuşi. Rog toţi cetăţenii care văd pe stradă oameni fără adăpost să sune de urgenţă la 021.9441, pentru a fi preluaţi de colegii de la Asistenţă Socială şi transportaţi în centre, unde vor primi o masă caldă, îşi vor putea face igiena personală şi unde vor primi asistenţă psihologică şi medicală”, a scris Daniel Băluţă, luni, pe Facebook.

El a menţionat că echipele de Poliţie Locală efectuează controale pe toate străzile principale şi secundare, astfel încât să nu existe niciun om fără adăpost expus temperaturilor extreme.

„Centrul nostru de noapte pentru oamenii străzii este funcţional. Avem, de asemenea, locuri în centrele de asistenţă socială, aşadar aceste probleme deosebite pentru oamenii fără adăpost sunt rezolvate din acest punct de vedere, rămâne doar ca aceştia să apeleze la serviciile noastre”, a conchis primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.