Sector 4: Noi măsuri de semnalizare şi avertizare privind limita de înălţime de la Pasajul Unirii

0
Pixabay

Un plan de măsuri suplimentare pentru semnalizarea înălţimii maxime admise de 3,5 metri privind circulaţia vehiculelor prin Pasajul Unirii a fost aprobat, joi, în şedinţa Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul municipalităţii, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Planul a fost elaborat de echipa de management tehnic a autorităţii locale, în colaborare cu specialiştii Brigăzii de Poliţie Rutieră, Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, ca urmare a incidentelor înregistrate în interiorul şi exteriorul Pasajului Unirii.

Perioada de implementare a acestor măsuri va fi de aproximativ 60 de zile, interval condiţionat de timpii de livrare a sistemelor de semnalizare şi avertizare.

Primăria Sectorului 4 aminteşte că, înainte de a redeschide circulaţia în Pasajul Unirii, în septembrie 2022, sistemele de presemnalizare şi semnalizare referitoare la limita de înălţime maximă admisă de 3,5 metri pentru circulaţia prin Pasajul Unirii, precum şi lucrările de implementare a acestor sisteme au primit aviz de la Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul municipalităţii.

Lucrările efectuate anul trecut au vizat punerea în siguranţă a Pasajului Unirii, pentru ca, în următoarele etape, să fie abordate şi problemele structurale ale planşeului Unirii, precum şi consolidarea şi hidroizolaţia pasajului.

Executantul lucrărilor de punere în siguranţă a Pasajului Unirii este firma Bog’Art, iar proiectarea tehnică a fost realizată cu sprijinul specialiştilor de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, se arată în comunicatul citat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version