Sectorul 2: Amenzi de 2.000 de lei pentru un bărbat care a devenit violent când a fost prins că arunca gunoi pe trotuar

0

Deșeuri aruncate cu nonșalanță sfidând bunul simț, injurii și amenzi contravenționale sunt ingredientele unei întâmplări petrecute miercuri pe strada Barbu Văcărescu nr. 35.

Totul a pornit de la gestul unui bărbat care a lăsat mai mulți saci cu deșeuri din construcții în stradă.

Identificat de către polițiștii locali ai Sectorului 2, persoana a devenit brusc violentă și le-a adresat injurii, faptă pentru care a fost amendată contravențional cu suma de 1000 lei, conform Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Nu au fost uitați nici sacii cu deșeuri, de unde pornise de fapt toată întâmplarea. Pentru munca de aruncare în stradă, cel în cauză a mai primit încă 1000 lei, dar în baza Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

Evacuarea deșeurilor din sectorul 2 se poate face civilizat:

  Pentru moloz prin achitarea către operatorul de salubritate a sumei de 4 lei + TVA/sac sau pentru cantități mari se solicită containere încăpătoare la numărul de telefon: 0722.544.296.

– Pentru mobilă veche, electrocasnice sau alte deșeuri voluminoase: gratuit, în fiecare sâmbătă, cu o programare în prealabil la numărul de telefon S.C. Supercom S.A.- 021 9654.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version