Sectorul 2: Curățenie pe Bd. Ferdinand I, pe sensul de deplasare dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Gării Obor

1

Primăria Sectorului 2 anunță că mâine, 20 iulie 2023, între orele 10:00-17:00, face curăţenie generală pe Bd. Ferdinand I, pe sensul de deplasare dinspre Șos. Mihai Bravu spre Bd. Gării Obor.

Astfel, ca şi la acţiunile de curăţenie din săptămânile anterioare, instituția roagă șoferii care îşi parchează maşinile în zonă să le mute temporar, în intervalul orar menţionat.

”Vom acţiona mecanizat, cu utilaje, curăţând până la bordură şi pe trotuare, şi de aceea avem rugămintea să nu lăsaţi maşinile parcate în zonă”, arată sursa citată.

Primăria Sectorului 2 precizează că va continua spălarea şi curăţarea marilor bulevarde și contează pe susţinerea cetățenilor pentru un mediu mai curat.

„Vă reamintim că săptămânile trecute am spălat şi curăţat Bd. Ferdinand I pe sensul de deplasare dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Şos. Mihai Bravu şi invers”,  notează Primăria Sectorului 2.

1 COMENTARIU

  1. Sa curete si grupul de persoane care isi duce traiul consumand droguri si bere pe strada, in fata nonstopurilor de la Piata Iancului, exprimandu-se exclusiv in tipete, urlete, injuraturi etc… agitatie maladiva care se manifesta inclusiv in fiecare noapte, sapte zile pe saptamana…… comportament de la care nu s-ar putea abtine nici daca viata lor ar depinde de asta……. si cu toate acestea, au Sectia 8 Politie Bucuresti la buzunar…… putem zice ca din punct de vedere practic, fara nicio exagerare, „politistii” (cel putin de la Sectia 8 Bucuresti) sunt sclavii sau prostituatele lor, a persoanelor a caror singur rost este sa distruga pacea si sa fure linistea contribuabilului.

    Rog din inima daca cineva citeste asta si are modalitatea sa inainteze la DIICOT sau SRI (sau oricine cu influenta asupra „SECTIA 8 POLITIE BUCURESTI”), s-o faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version