Sectorul 2: Rabla Local, prelungim până pe 29 noiembrie 2023 termenul până la care pot fi depuse documentele

0
232

Primăria Sectorului 2 anunță că pentru a veni în întâmpinarea celor care s-au înscris deja în programul Rabla Local, se prelungește până pe 29 noiembrie 2023 termenul până la care pot fi depuse documentele justificative la sediul Primăriei.

„Astfel, proprietarii celor 1.078 de autovehicule din Sectorul 2, care figurează pe listele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi depune dosarul cu documentele justificative la sediul Primăriei Sector 2.
 Am primit deja 548 de dosare pentru programul Rabla Local, din numărul total de 1.078 de autovehicule care au trecut de „filtrul” AFM.
 Pentru ca toţi cei înscrişi să reuşească să îşi depună documentele justificative la timp, am prelungit termenul de depunere cu alte 2 săptămâni.
Doar după depunerea documentelor justificative, semnarea contractului de finanțare şi prezentarea dovezilor de casare și radiere proprietarii pot încasa prima de 3.000 de lei oferită în schimbul maşinii vechi date spre casare.
 O parte dintre cei care au parcurs deja aceşti paşi şi-au încasat banii în cont.
 Documentele pot fi depuse fizic la registratură noastră din str. Chiristigiilor nr. 11-13 sau online la adresa de e-mail infopublice@ps2.ro.
 Care este lista documentelor justificative necesare găsiţi în link-ul din primul comentariu.
Programul Rabla Local este esenţial pentru eliberarea Sectorul 2 de maşinile abandonate.
 Aceste maşini uzate ocupă inutil spațiul public și locurile de parcare, iar în unele cazuri sunt adevărate focare de infecție.”, se anunță într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.