Sectorul 3: Tichete de masa pentru persoanele vaccinate cu schema completă

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că persoanele care s-au vaccinat primesc o alocație de hrană de 100 de lei sub forma tichetelor de masă.

Voucherele se acordă în conformitate cu prevderile OG 19/20021, pentru toate persoanele (adulți și copii cu vârsta peste 12 ani) care începând cu data de 3 septembrie au schema de vaccinare completă.

Guvernul României, respectiv Ministerul Sănătăți, au decis acordarea unor stimulente celor care sunt complet imunizați, adică au efectuat a doua doză de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca sau doza unică de vaccin Johnson&Johnson, ca măsură pentru prevenirea amplificării valului 4 al pandemiei.

Prin urmare, fiecărui centru de vaccinare din România îi revine datoria de a distribui voucherele tuturor celor eligibili.

Perioada în care pot ridica aceste vouchere este de 60 de zile de la efectuarea celei de-a doua doze. Însă, întrucât tichetele de masă au fost emise de către DSP cu întârziere și în tranșe, urmează ca această perioadă să fie extinsă prin modificarea actului normativ, astfel încât tuturor celor eligibili să le fie respectat dreptul de a le primi.

Imediat ce tichetele ajung de la Direcția de Sănătate Publică București, Primăria Sectorului 3 va anunța locul și intervalul orar în care pot fi ridicate.

Primul centru de vaccinare non-stop din Bucureşti, deschis în Sectorul 3

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati