Sectorul 5 va avea peste 1.500 de noi locuri de parcare – FOTO

0

Sectorul 5 va avea peste 1.500 de noi locuri de parcare, potrivit unui comunicat de presă. Primarul Cristian Popescu Piedone a demarat mai multe proiecte care vor rezolva o parte din problema cauzată de lipsa locurilor de parcare.

La începutul anului, Primăria este în faza avansată de proiectare pentru construcţia a două parcări supraetajate. Una dintre ele este o parcare pe două etaje pe Calea 13 Septembrie, în zona blocului V53. Locuitorii din zonă vor avea acces la 198 de noi locuri de parcare.

Cel de-al doilea proiect se referă la amenajarea unei parcări pe Calea Rahovei nr. 327, tot pe două etaje. Această construcţie va avea 138 de noi locuri de parcare. Pentru a folosi la maximum spaţiul, deasupra parcărilor vor fi amenajate şi terenuri de sport.

O altă parcare va fi construită pe Şoseaua Alexandrei nr. 22-24. Pe cele trei etaje vor fi disponibile 1.170 de noi locuri. Proiectul se află în stadiul întocmirii documentaţiei pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

Primarul Sectorului 5 a anunţat că se vor efectua verificări pe raza sectorului în vederea identificării unor alte spaţii care ar putea permite construcţia de noi locuri de parcare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version