Șeful CFR Călători, despre mersul cu trenul la mare de 1 Mai: Nu mai găsiți loc nici cu intervenții

CFR Călători a epuizat toate biletele la trenurile către litoral în perioada mini-vacanței de 1 Mai, potrivit directorului general al companiei, Traian Preoteasa. 

„Toate unitățile de material rulant care numără în acest moment 950 – 960 de vagoane sunt în circulație. De asta avem și mari probleme când se defectează. Am dispus ca tot parcul de material rulant să fie activ în această perioadă”, a declarat directorul general al CFR Călători, potrivit economica.net.

Întrebat dacă se mai găsesc locuri la trenuri în weekend, pentru cei care vor să ajungă apoi la Vama Veche, șeful CFR Călători a răspuns că nu.

„Nu mai găsiți loc nici cu intervenții. Este o solicitare extrem de mare. CFR Călători în acest moment are această capacitate. Ne depășește cererea. Mai sunt trenurile private, dar sunt destul de puține, cred că doar Astra mai merge. Totul este suplimentat la capacitate maximă. Mai luăm din alte părți. Și Valea Prahovei este foarte aglomerată. Este o zi de 1 mai care creează mini-vacanță. Sunt solicitări pe absolut toate trasele din țară”, a mai spus Preoteasa.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati