ARCUB Jazz Live 2024. Serile de jazz revin la ARCUB din 28 februarie

1
63

Opt concerte vor fi prezentate în cadrul programului ARCUB Jazz Live 2024.

  • În perioada februarie-decembrie, Sala Mare a Hanului Gabroveni devine locul de întâlnire al iubitorilor acestui gen muzical atemporal cu orchestre şi nume importante din jazzul românesc, pentru a se bucura de experienţa live a celor mai recente producţii muzicale sau colaborări jazzistice.

În 28 februarie, de la ora 19.00, artiştii Petrică Andrei (pian), Ionuţ Baranga (contrabas) şi Vlad Popescu (baterie) deschid seria de concerte live la ARCUB cu sonorităţile muzicale „Joy of Life”, un omagiu adus „bucuriei de a trăi”, dar şi universalităţii jazzului.

Prezentat de-a lungul timpului pe importante scene jazz din Capitală şi din ţară, proiectul „Joy of Life” este o demonstraţie de virtuozitate a celor trei apreciaţi artişti, o îmbinare a ritmurilor jazzului liric marcate de improvizaţii îndrăzneţe ce vor crea o conexiune autentică cu publicul.

  • Biletele pentru concertul „Joy of Life” – Petrică Andrei (pian) –  Ionuţ Baranga (contrabas) – Vlad Popescu (baterie) au fost puse în vânzare, la preţul de 50 lei, şi pot fi achiziţionate online pe arcub.ro şi entertix.ro, precum şi la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani nr. 84-90).

Iniţiată în 2014, stagiunea concertelor de jazz de la ARCUB a adus publicului de profil cele mai noi experimente din zona jazzului, artişti consacraţi şi nume noi de pe scena autohtonă şi europeană. Început ca o completare a Bucharest Jazz Festival şi continuat pe parcursul anilor sub forma stagiunilor jazz JAZZAJ, Artist in Residence, programul şi-a propus să devină o pepinieră pentru noile direcţii în jazzul românesc şi european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România. În 2024, ARCUB Jazz Live continuă programul dedicat promovării jazzului contemporan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.