Şofer STB, filmat când se uita la filme pentru adulţi în timp ce conducea şi făcea avansuri minorelor în autobuz

0
4920
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Un şofer STB a fost reclamat de călători la Poliţie după ce a fost surprins că se uită la filme pentru adulţi şi făcea avansuri minorelor în timp ce conducea, conform antena3.ro.

Incidentul a avut loc pe linia 143 din Bucureşti, iar alarma a dat-o chiar o elevă care l-a filmat pe şofer în timp se ce uita la filme pentru adulţi.

Mai mult, unele fete au declarat că individul le-ar fi abordat în autobuz pentru a le învăța cum să sărute mai bine. Pentru asta încerca să le ademenească cu bani şi promisiuni.

„Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. „Vreți să învățați să vă sărutați? Dacă vreți vă învăț eu.” El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea stație la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmulețe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei”, au spus fetele pentru observatornews.ro.

Faptele șoferului au ajuns la urechile conducerii. Acum el este acuzat de exhibiționism, acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activități sexuale chiar de directorii de la Societatea de Transport Bucureşti care au făcut la rândul lor o plângere.

În paralel s-a declanșat cercetarea disciplinară conform regulamentului intern.

Însă până la terminarea anchetei interne începute la STB, şoferul încă iese pe traseu pentru că legea nu îi permite societății de transport să îl concedieze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.