Șoferii, sfătuiți să evite DN1 azi, timp de 5 ore, din cauza vizitei vicepreședintelui SUA

Șoferii sunt sfătuiți să evite azi DN1, timp de 5 ore, dela 12.00 la 17.00, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

Poliția Capitalei a anunțat joi că s-au dispus o serie de măsuri și recomandări cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.

„Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București le certe șoferilor să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor”, informa Poliția Capitalei.

Șoferii sunt sfătuiți ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

„Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanță deosebită pentru România”, arăta sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati