Start înscrierii în cadrul proiectului „Testare Babeș Papanicolau în mediu lichid”, derulat de ASSMB

0
302

S-a dat startul înscrierii în cadrul proiectului „Testare Babeș Papanicolau în mediu lichid”, derulat de ASSMB.

Proiectul este destinat depistării precoce și prevenirii cancerului de col uterin, prin efectuarea Testului Babeș Papanicolau în mediu lichid, procedură de screening pentru cancer sau alte anomalii celulare ale colului uterin prin care acuratețea rezultatului crește exponențial.

Proiectul va avea 10.000 de beneficiare (3.000 pe anul 2023 și 7.000 pe anul 2024) și se va derula până la data de 31 decembrie 2024. Bugetul multianual este de 1.000.000 lei (TVA inclus), arată ASSMB.

Femeile, cu domiciliul stabil în Municipiul București sau viza de reşedinţă obţinută cu cel puţin 6 luni înainte de data aplicării în proiect, cu vârsta de peste 26 de ani, care au indicație de la medicul specialist ginecolog/oncolog sau medicul de familie, vor putea beneficia de efectuarea unei testări Babeș Papanicolau în mediu lichid, în cuantum total de maximum 100 lei (TVA inclus)/beneficiară.

Criteriile de eligibilitate pentru aplicarea în proiect se regăsesc la Articolul 5 din Regulament, care poate fi consultat accesând link-ul https://testarepapanicolau.assmb.ro/, iar înscrierea în proiect se realizează prin intermediul platformei online accesibilă la același link, meniul „Înscriere în proiect”.

Toate informațiile privind procedura de implementare se regăsesc în Regulamentul proiectului, postat pe site-ul ASSMB, secțiunea Proiecte – Proiect „Testare Babeș Papanicolau în mediu lichid”.

Pentru informații suplimentare, nu ezitaţi să ne contactați telefonic la numărul 031.069.97.16 sau pe e-mail la adresa testarepapanicolau@assmb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.