STB pune la dispoziția refugiaților o pensiune la Predeal: angajații își vor reprograma sejururile / Societatea furnizează de azi și servicii de transport pentru ucraineni

STB se alătură sutelor de inițiative de ajutorare a cetățenilor din Ucraina și pune la dispoziția refugiaților o pensiune la Predeal, destinată vacanțelor angajaților. ”În semn de solidaritate, angajații STB își vor reprograma sejururile”, se precizează în anunțul făcut de Florin Covaci, consilier general în cadrul Primăriei Municipiului. În plus, Stelian Bujduveanu, viceprimar general, a precizat că STB va furniza servicii de transport.

”SPRIJIN CONFIRMAT: STB SA pune la dispoziție casa de odihnă de la Predeal (70 de locuri + bucătărie), timp de 45 de zile și va acoperi integral costurile. Angajații STB, în semn de solidaritate, își vor reprograma sejururile. Va mulțumesc frumos pentru ajutor!”, a scris Covaci”, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Florin Covaci/ Facebook

STB-SA furnizează servicii de transport tuturor refugiaților ucraineni care au nevoie de ajutor

În plus, Stelian Bujduveanu, viceprimar general, a precizat că STB a pus la dispoziția autorităților responsabile de preluarea refugiaților, mai multe mijloace de transport în comun, începând de azi dimineață. Câteva zeci de cetățeni ucraineni au fost deja transportați către locații stabilite de către autorități, unde beneficiază de cazare, hrană și orice alt ajutor ar solicita.

Autobuzele STB sunt la dispoziția autorităților și vor prelua, din diverse puncte (Gara de Nord, aeroport Henri Coandă) orice cetățean ucrainean care solicită sprijin.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati