Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, despre ”Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea”: disconfortul creat de nepăsarea primarilor, locuind in zonă, sunt dezamăgit de clasa politică!

2
Ștefan Florescu, candidatul PMP la primăria Sectorului 6, a postat pe pagina sa de facebook un clip video în care prezintă detalii legate de Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea.
  • Florescu consideră că Pnl și Psd au demonstrat doar ură și dispreț la adresa oamenilor, în fiecare campanie electorală, candidații promit “marea cu sarea” vis-a-vis de Proiectul Lărgirii străzii Prelungirea Ghencea!
”Cunoscând cel mai bine disconfortul creat de nepăsarea primarilor, locuind in zonă, sunt dezamăgit de clasa politică, care, în fiecare mandat promite, promite și iar promite, mințind locuitorii Sectorului 6 fără nici un fel de scrupule!
Ca de fiecare dată, Pnl și Psd au demonstrat doar ură și dispreț la adresa oamenilor, lasându-i să spere că, o dată la 4 ani vor reveni iar cu promisiuni!Rade-i pe corupți!
27 Septembrie va fi Ziua Victoriei!”, a scris Ștefan Florescu pe pagina de facebook.

 

2 COMENTARII

  1. Rusine marlanilor PSD de la Curtea de Arges care au facut un clip electoral la capela Regala . Acesti PSD-isti bolsevici imbecili care in `90 l-au alungat pe Rege din tara pt a doua oara se folosesc de simbolurile Regale pt campania lor marsava . Opriti acest partid de infractori aceasta grupare de crima organizata . Daca cetateana Margareta Duda v-a dat acceptul noi monarhistii nu va permitem aceasta insolenta , Panturescule esti o nulitate
    Ma adresez cetatenilor din Curtea de Arges , Argesul este unul din judetele care au luptat cel mai mult impotriva ocupatiei bolsevice , starpiti ultimile ramasite ale bolsevismului reprezentat de PSD

  2. Rusinea sectorului 6 mUtU – ciUcU , doi infractori , sclavi lui Fierea . Sectorul 6 voteaza Stefan Florescu un OM pt oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version