Ștefan Florescu: Era doar încă o promisiune prin care MUTU încerca să mai vopsească puțin gardul

Președintele PMP Sector 6, Ștefan Florescu, aduce în discuție subiectul zonelor de promenadă special amenajate în Sectorul de referință.

„Este nevoie și de această dată să vă amintesc cum, atât Mutu, cât și Mănescu ne-au prezentat mari proiecte schițate și colorate frumos.
În realitate și de această dată au fost doar niște promisiuni electorale. Chiar mai mult de atât, anul trecut au aparăt articole mărețe pe presa on-line în care prezentau că Primaria Sectorului 6 începe din luna Mai amenajarea insulei Lacul Morii.
Cum alegerile s-au amanat, nu au mai început nici lucrările. 😊 Era doar încă o promisiunea prin care MUTU încerca să mai vopsească puțin gardul”, se arată pe pagina de Facebook a lui Stefan Florescu.

Liderul PMP Sector 6 a indemnat la parcurgerea  materialul de mai jos și propune un exercițiu de imaginație despre cum ar fi să putem să avem un loc unde să ne plimbăm seara sau să alergăm dimineața.

„Din 27 Septembrie putem transorma imaginația in realitate și vă asigur că acolo unde există voință și nu există interese ascuse se și poate!
Ne vedem prin Sectorul 6 pentru a discuta mai mult și a ne acorda o semnătură de suținere weekend-ul acesta.
“Rade-i pe corupți!”

#alegerilocale2020 #StefanFlorescu #sector6”, potrivit sursei citate.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati