Ştefan Florescu: Voi construi un spital în Sectorul 6/Milioane de euro au fost investite în borduri

Preşedintele PMP Sector 6 Ştefan Florescu a declarat, miercuri, că în primul an al mandatului său de primar va demara lucrările primului Spital de Stat construit în sector, afirmând că milioanele de euro care au fost investite în borduri ar fi fost suficiente pentru construireaunui spital utilat şi modern.

„De ani de zile, fiecare candidat înscris in cursa electorală pentru funcția de primar al Sectorului 6, a promis construirea unui SPITAL de Stat! Acest lucru s-a întâmplat și in campania trecută când, primarul mUtU, și-a trecut printre alte obiective eșuate și ridicarea unui spital până la finele mandatului. Din păcate pentru locuitorii Sectorului 6, a rămas doar o promisiune ca multe altele.
Pentru mUtU, prioritățile urbei au fost altele, banii publici fiind redirecționați către firmele de casa ale acestuia și investiți in lucrări care generează zilnic costuri imense!”, a scris Ştefan Florescu, pe Facebook.

Ştefan Florescu a afirmat că în primul an al mandatului de primar, va demara lucrările primului Spital de Stat construit în Sectorul 6.

„Milioanele de euro îngropate in fiecare kilometru de borduri montate in Sectorul 6 pe mandatul lui mUtU, erau suficiente pentru construirea unui spital utilat și modern, fiindu-ne mult mai mult decât necesar in aceasta perioadă de criză COVID-19! Acest obiectiv este o prioritate majoră pentru comunitatea locală, fiind convins de faptul că, in primul an al mandatului de primar, voi demara lucrările primului Spital de Stat construit in Sectorul 6!”, a scris Florescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati