Tânăr reţinut după ce a intrat cu cagulă și pistol într-o benzinărie din Sectorul 2 ca să fure

0
Foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat a intrat cu fața acoperită într-o benzinărie din Sectorul 2 al Capitalei și a furat mai multe bunuri, după ce i-a amenințat cu pistolul pe angajați.

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţii unei benzinării din Bucureşti şi a furat mai multe bunuri.

  • Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru complicele său, care a supraveghat zona în timpul jafului.

Conform Poliţiei Municipiului Bucureşti, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au făcut o percheziţie la domiciliul unui adolescent de 18 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

  • “La data de 18 octombrie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea faţa acoperită, a ameninţat cu un pistol angajaţii unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinşi, precum şi traseul folosit ulterior comiterii faptei”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit un pistol tip air-soft folosit la săvârşirea faptei.

De asemenea, poliţiştii l-au dus la audieri şi pe bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version