Teatrul cu Cocktail, un concept unic în Europa, deschis publicului din septembrie

Teatrul cu Cocktail va fi, începand cu luna septembrie 2021, deschis publicului larg.

Teatrul cu cocktail face parte din programul național cultural Artă Contra Drog, program inițiat de CIADO România și Asociația de Teatru Muzică și Film Dracula și coorodonat de Federația Neguvernamentală Antidrog

Conceptul a debutat în anul 2010 și a fost gândit a fi combinația dintre teatru, socializare și dezbatere a temelor de interes pentru comunitate dar și informare antidrog prin materialele specifice distribuite spectatorilor. Este un conceptul ce a actualizat ideea de Teatrul Interbelic prin stil, elegantă, rafinament.

Deși un program cu circuit închis, în cei zece ani, au participat peste 84.000 spectatori doar în București (copii, tineri și părinți), bucurându-se de prezența actorilor de la marile teatre din București precum Odeon, Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Comedie, Bulandra, Mic, Metropolis, Opera Comică pentru Copii, Stela Popescu.

Evenimentele debutează cu un cocktail de socializare 45 minute, cocktail unde sunt dezbătute problemele de interes ale comunității, continuă cu piesa de teatru și culminează cu impresii și testimonial la al doilea cocktail.

Participarea de face pe bază de donații

Participarea se face pe baza de donații, donații ce susțin finanțarea Festivalului Național al elevilor Toamna Baladelor, Festivalul de teatru al elevilor George Constantin și nu în ultimul rând logistică celor 300 conferințe Tinerii și propriile lor valori, ce se desfășoară în liceele și școlile din București.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, președintele CIADO România și președintele Federației Neguvernamentale Antidrog, dl. Gigel Lazăr, au apreciat întotdeauna că fiind “momentul de relaxare, clipă de implicare pentru oameni, pentru comunitate”!

Eveimetele pot fi urmărite pe pagină de facebook Teatru cu cocktail. Detalii la numerele de telefon 0723.025.141.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati