Termoenergetica anunță continuarea lucrărilor de înlocuire a conductei tur din Magistrala 2 Sud

Continuă lucrările de înlocuire a conductei tur din Magistrala 2 Sud, cu diametrul de 700mm, pe o lungime de aproximativ 40 de metri, în zona străzii Dr. Grozovici nr. 2-4 și în șantierul din Șoseaua Ștefan cel Mare nr.27 din Sectorul 2. 

Au fost deja efectuat săpăturile pentru decopertare și în prezent, se lucrează la dezafectarea țevilor vechi și montarea noilor tronsoane de conductă. În cadrul acestui șantier, vor fi efectuate și alte lucrări de reparații pentru care accesul va fi făcut prin gurile de vizitare a galeriei, fără a fi efectuate alte săpături. Tot acum, în zona străzilor Lizeanu și Moara lui Assan se vor înlocui alți aproximativ 100 metri de conductă cu diametrul de 700mm. 

În aceste zone, rețeaua de termoficare a fost dată în exploatare în anul 1974, această porțiune de rețea având aproape 50 de ani de funcționare. 

 Finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situația de la fața locului, care este în directă legătură cu starea precară a conductelor. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care, de multe ori, lucrările abia finalizate se reiau sau se prelungesc. Pe cale de consecință, termenul anunțat inițial este un termen estimat, anunță Termoenergetica.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati