Tinerii au umplut terasele și cluburile în „ultima noapte de distracție”. Barurile, cluburile și discotecile, ÎNCHISE pentru 30 de zile

Terasele și cluburile din Centrul Vechi al Capitalei au fost pline de tineri sâmbătă seară, în ultima noapte de distracție înainte de introducerea restricțiilor impuse de autorități. De luni, 25 octombrie, barurile, cluburile și discotecile vor fi ÎNCHISE pentru 30 de zile, măsură subscrisă restricțiilor dure anti-Covid adoptate vineri de CNSU.

Sâmbătă a fost ultima noapte de distracţie în Capitală, în weekendul dinaintea aplicării noilor restricţii dure care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. Apoi, barurile, cluburile și discotecile vor fi ÎNCHISE pentru 30 de zile.

Petrecăreţii au stat la coadă pentru a intra în cluburi, unde accesul era oricum constrâns de prezența certificatului verde.

Centrul Vechi al Capitalei a fost plin sămbătă seara de oameni, relatează Antena 3, în ultima seară de distracție înainte de închiderea, pentru 30 de zile, a barurilor, cluburilor și discotecilor.

Tinerii au umplut cluburile după anunţarea restricţiilor

Centrul Vechi al Capitalei a fost plin sâmbătă seară de petrecăreți.

A fost ultima seară de distracție înainte de introducerea restricțiilor pentru limitarea cazurilor de Covid.

Atât terasele cât și cluburile au fost „luate cu asalt” de către bucureșteni, relatează Antena 3.

Pentru a profita de ultima de distracţie, tinerii petrecăreţi au umplut cluburile după anunţarea restricţiilor, care intră în vigoare de mâine.

Terasele şi cluburile au fost pline, certificatul verde a fost verificat de angajați, iar poliţiştii au făcut controale, pentru a se asigura că oamenii poartă masca de protecţie.

Epidemiologul Octavian Jurma este de părere că restricțiile împotriva Covid-19 ar fi trebuit să intre în vigoare de vineri, și nu de luni, așa cum au decis autoritățile.

 „Nici nu vreau să mă gândesc cât de multe vieți ne va costa decizia de a introduce doar de luni restricțiile care trebuiau introduse de vineri tocmai pentru a împiedica petrecerile de «rămas bun libertate».

Acest week-end va avea probabil cel mai ridicat risc de infectare din ultimele săptămâni pentru că stimulează artificial socializarea, fiind ultimul în care ni se permite să socializăm fără nici o restricție de parcă am fi la 0.5 la mie nu la 10.5 la mie”, a scris pe Facebook  epidemiologul Octavian Jurma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati