TNL Ilfov și-a ales conducerea. Hubert Thuma: ”Viitorul Ilfovului este pe mâini solide”

Tineretul Național Liberal (TNL) Ilfov și-a ales conducerea, vineri seară, la Palatul Parlamentului, a anunțat Hubert Thuma, președinte PNL Ilfov, într-o postare pe Facebook.

  • ”Viitorul Ilfovului este pe mâini solide”, a completat acesta. El a precizat că la eveniment au fost prezenți 1.000 de tineri liberali.
”TNL Ilfov și-a ales conducerea în această seară, la Palatul Parlamentului. Nu mai puțin de 1.000 de tineri au fost prezenți la eveniment. 1.000 de tineri cu mii de idei în spate, cu entuziasm și dorință de a face politică pentru români.”, a scris Thuma pe Facebook.

  • Sursa citată spune că, în calitate de președinte PNL Ilfov, îi asigură pe tineri de toată susținerea: ”Voi fi lângă ei, îi voi îndruma la nevoie și le voi sprijini toate proiectele bune pentru cetățeni.”

Președintele PNL Ilfov l-a felicitat pe noul lider TNL Petru Niculae și le-a transmis tinerilor să lupte pentru oameni și pentru ideile lor, să schimbe cu adevarat mentalități.

”Dragi tineri liberali, să luptați pentru oameni și pentru ideile voastre, să schimbați mentalități, să faceți mereu diferența, să aveți curaj și, nu uitați, implicați-vă cu adevărat în tot ceea ce faceți! Numai așa veți avea puterea de a lăsa ceva uriaș în urmă. Felicitări, Petru Niculae! De astăzi, tinerii liberali din Ilfov sunt pe mâinile tale. Să-i ghidezi mereu spre mai bine.”, a completat Hubert Thuma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati