Trafic aerian normal pe aeroporturile Capitalei; nu se înregistrează întârzieri

Traficul aerian pe aeroporturile Capitalei se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor. Aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo, şi nu se înregistrează întârzieri, cu excepţia celor generate de necesitatea degivrării aeronavei (la decolare), care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor.”, se precizează în comunicatul CNAB.

Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Conform CNAB, se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii bune de operare.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în în siguranţă şi securitate a tuturor operaţiunilor de pe aeroporturile pe care le gestionează.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati