Trafic normal, în condiţii de iarnă, pe Aeroportul Henri Coandă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă, sâmbătă, că traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se derulează normal, în condiţii de iarnă.

”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor. Aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă”, a transmis, sâmbătă, CNAB.

Sursa citată a precizat că nicio cursă nu este anulată din motive meteo.

”Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care doar punctual pot ajunge sau depăşi o oră”, a mai precizat compania.

Potrivit acesteia, pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

“Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii bune de operare. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în în siguranţă şi securitate a tuturor operaţiunilor de pe aeroport”, a mai transmis CNAB.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport

 

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati