Trafic restricţionat în weekend pe Şoseaua Kiseleff, unde se desfăşoară ”Food Truck Festival”

0
Imagine de Marcin de la Pixabay
Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă şi duminică, pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff din Capitală, unde se desfăşoară „Food Truck Festival”, cu preparate servite direct din rulote.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în perioada 10 – 13 mai, excepţie intervalul orar 06,00 – 11,00 din data de 11 mai, va fi restricţionat accesul în alveolele de pe Şos. Pavel D. Kiseleff.

Pentru realizarea activităţilor administrative privind desfăşurarea evenimentului se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Pavel D. Kiseleff, segmentul de drum cuprins între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, în intervalul 10 mai 2024, ora 22,00 – 13 mai 2024, ora 06,00, fără afectarea traficului rutier din intersecţii.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulaţie. De asemenea, poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version