Trafic restricţionat în zona Naţional Arena. Ce zone sunt de evitat

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, marți, începând cu ora 21.45, se va restricţiona traficul rutier în zona Stadionului Naţional Arena, cu ocazia meciului de fotbal între echipele ROMÂNIA-BELARUS, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

În data de 28 martie, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Arena Naţională”, se va desfăşura meciul de fotbal între echipele ROMÂNIA-BELARUS, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va restricţiona progresiv, dacă situaţia o va impune, după cum urmează:

– pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Arena Naţională, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;

– Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;

De asemenea, se va interzice parcarea în zona intrării în Complexul Arena Naţională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Vatra Luminoasă şi Str. Tony Bulandra, precum şi în perimetrul rondului din Str. Maior Coravu.

Solicităm conducătorilor de autovehicule:

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic;

* să nu oprească ori să staţioneze pe arterele menţionate mai sus, care fac parte din perimetrul de siguranţă;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Rute ocolitoare:

– Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudeşti – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;

– Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;

– Şos. Ştefan cel Mare – Şos. Colentina – Şos. Fundeni;

– Şos. Morarilor – Str. Lucreţiu Pătrăşcanu – Str. Constantin Brâncuşi – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati