Traficul rutier a fost reluat în zona Pasajului Unirii, după accidentul în care a fost implicat un autocar

Traficul rutier în Pasajul Unirii a fost reluat, vineri, după accidentul în care a fost implicat un autocar, circulaţia desfăşurându-se sub îndrumarea poliţiştilor de la Brigada Rutieră.

Activitatea de cercetare la faţa locului s-a încheiat. S-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a informat Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, scrie Agerpres.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că a solicitat administraţiei publice locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii după lucrările de renovare, suplimentarea semnalizării, în scopul preîntâmpinării producerii de accidente.

Măsurile au fost implementate la sfârşitul lunii octombrie, fiind instalate console metalice flexibile, marcaje rutiere tip pictogramă cu semnificaţia „accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5 m”.

O persoană a murit şi o alta este grav rănită în urma accidentului de autocar care a avut loc la Pasajul Unirii. Alte 20 de persoane au fost rănite.

Autocarul – în care se aflau 47 de pasageri – a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea pasajului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati