Trenul București-Viena a lovit în plin un autoturism rămas blocat pe șine, în orașul Blaj

0
57
cfr tren
sursa foto: Facebook - CFR Călători

Un tren internațional de persoane a lovit în plin un autoturism ajuns pe calea ferată într-o intersecție din orașul Blaj, județul Alba. Vinovat ar fi conducătorul auto, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate și a rămas blocat în momentul care au fost coborâte barierele, potrivit digi24.ro.

Din fericire, bărbatul în vârstă de 66 de ani, care era singur în mașină, a reușit să se salveze la timp. El a putut să iasă din mașină și să se îndepărteze de calea ferată. Autoturismul a fost distrus însă în totalitate în urma impactului cu trenul de persoane care circula pe ruta București-Viena. Atât  șoferul, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au ieșit negative.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de filmat aflată la bordul unui autoturism care aştepta la barieră, iar pe fundal se aude cum mecanicul atenţionează acustic în mod repetat.

Trenul a fost deplasat în gara Blaj pentru a schimba locomotiva şi a-şi putea continua traseul.

În urmă cu o săptămână, locomotiva trenului care circulă pe relaţia Bucureşti – Viena a fost cuprinsă de flăcări, lângă Blaj, în gara Crăciunelul de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.