Trustul de Clădiri continuă lucrările de betonare a suprafeţei de rulare la Doamna Ghica: 60 de autobetoniere, turnate în cursul nopţii

1
683
Foto: Facebook / Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial

Trustul de Clădiri Metropolitane a anunţat că a finalizat o etapă importantă în realizarea plăcii de suprabetonare a pasajului Doamna Ghica, peste 60 de autobetoniere fiind turnate în cursul nopţii de joi spre vineri.

„Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica prind contur. Am finalizat încă o etapă importantă din tehnologia de lucru privind execuţia plăcii de suprabetonare a pasajului Doamna Ghica. Pentru a evita traficul din timpul zilei, echipele TCMB au început turnarea betonului în cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 01,00 şi până la ora 10,00 au turnat peste 60 autobetoniere, lucrând în paralel pe două zone. Următoarea şi ultima turnare importantă de beton se va desfăşura raportat la timpii tehnologici de aşteptare impuşi de proiect, în cel mult două săptămâni”, a transmis, vineri, Trustul de Clădiri Metropolitane, într-o postare Facebook.

Consilierul municipal Nicorel Nicorescu anunţa pe 20 iunie că a început betonarea suprafeţei de rulare pe podul de la Doamna Ghica.

„Pasajul Doamna Ghica este o parte importantă a inelului median, care permite realizarea legăturii între zona de nord şi zona de sud a oraşului, iar pasajul construit, pe direcţia Pipera – Piaţa Delfinului, va asigura continuitatea traficului pe Strada Doamna Ghica, peste Şoseaua Colentina, pe care o va supratraversa”, a informat Trustul de Clădiri Metropolitane.

La începutul lunii iunie, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, reitera că la începutul acestei toamne se va circula pe pasajul de la Doamna Ghica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.