Tyla va urca pe scena Saga Festival 2024

Solista sud-africană Tyla, câștigătoare a unui Premiu Grammy, va urca pe scena Saga Festival, care va avea loc la Romaero în București, în perioada 5, 6 și 7 iulie.

  • Pe scena festivalului a mai fost anunțată recent și Nicki Minaj, care va cânta pentru prima dată în Europa de Est.

Tyla este cel mai recent nume anunțat la Saga Festival 2024. Pe lângă Tyla și Nicki Minaj, alți artiști renumiți precum Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd vor urca pe scena festivalului.

Saga Music Festival este un concept de eveniment creat de Insomniac și de ALDA, doi dintre cei mai mari jucători globali din piața de evenimente dedicate iubitorilor de muzică electronică. Fondatorul Saga Festival, olandezul Allan Hardenberg, organizează evenimente pentru Armin van Buuren.

Cântăreaţă, dansatoare şi compozitoare în vârstă de 22 de ani, Tyla Laura Seethal a cucerit în 2023 topurile muzicale cu hitul său „Water”(vezi video mai jos). Stea în ascensiune a scenei muzicale africane, Tyla a avut o intrare notabilă în octombrie în Billboard Hot 100, clasament de referinţă al celor mai ascultate melodii din SUA, precum şi o plasare în top 5 în clasamentele din Marea Britanie cu piesa „Water”, care propune o fuziune între ritmurile house şi jazz, potrivit Agerpres.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati