ULTIMA ORĂ / Ciucă: Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Câmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei

2
Foto: Facebook / Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că a acceptat demisia ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, căruia i-a mulţumit ”pentru colaborarea de până acum”.

„Urmează să ne consultăm în Partidul Naţional Liberal şi în cadrul coaliţiei de guvernare şi să validăm, cu celeritate, propunerea pe care o voi înainta domnului preşedinte al României, Klaus Iohannis”, a arătat el.

Sorin Cîmpeanu a anunţat că a decis, ”din proprie iniţiativă”, să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei.

”A fost o şansă şi o onoare pentru mine sa încep reformarea din temelii a sistemului national de învăţământ”, a afirmat el. Cîmpeanu s-a descris ca ” omul care construieşte” şi nu unul ”care dărâmă”. ”Proiectele legilor România Educata reprezintă cea mai bună şansă pentru o educaţie aşa cum cred ca ne dorim cu toţii. Altfel, în lipsa unui acces echitabil la o educaţie de calitate, vor fi şi mai mulţi oamenii care nu percep conţinuturi şi nu înţeleg adevăratul sens al cuvintelor”, a susţinut el.

Demisia lui Cîmpeanu vine în contextul acuzaţiilor de plagiat la adresa sa.

2 COMENTARII

  1. Dermisia este definita in legislatia muncii ca un act unilateral de vointa, prin urmare sintagma „din proprie initiativa” alaturata demisiei se constituie intr-un exemplu clasic de PLEONASM !!!

  2. O face pe victima acum Mr. Câmpeanu! Nu stiu a ajuns un agronom sa faca legile educatiei?! Pai ce cunoaste el inafara mediului universitar?! Nu stie nimic din problemele zilnice din invatamantul preuniversitar! Iar la asa zisele consultari pe legea educatiei, nu a consultat pe nimeni inafara de ONG-uri! Pai ONG-urile predau materie la clasa?! Pe langa chestia cu plagiatul, el nu avea ce sa caute in aceasta functie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version