ULTIMA ORĂ / Clipul de promovare a Capitalei postat de primarul Gabriela Firea pe facebook – VIDEO

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a distribuit pe pagina sa de Facebook un clip video de promovare a Bucureştiului.

  • Clipul este insotit de un text in care Firea spune că iubeşte Bucureştiul, pe care îl defineşte ca fiind ”un oraş în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa”.

Vizionează în continuare clipul de promovare a Capitalei – ”Îndrăgostește-te de București!”:

Indragosteste-te de Bucuresti!

Bucureștiul este un oraș frumos, viu, surprinzător și cald, în care istoria se împletește armonios cu timpurile moderne. Un oraș care vibrează, care zâmbește, care te îmbie să-i afli secretele și în care îți place să trăiești, o zi sau toată viața. Un oraș de care merită să te îndrăgostești!Eu ❤️ Bucureștiul!#visitBucharest#indragostestetedeBucurestiP.S. Videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational, regizor Petre Năstase. Multumim din suflet!

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 29 decembrie 2019

”Bucureştiul este un oraş frumos, viu, surprinzător şi cald, în care istoria se împleteşte armonios cu timpurile moderne.

Un oraş care vibrează, care zâmbeşte, care te îmbie să-i afli secretele şi în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa.

Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti!
Eu ❤️ Bucureştiul!”

#visitBucharest
#indragostestetedeBucuresti

P.S. Videoclipul este realizat de #ArtFocusInternational, regizor Petre Năstase. Multumim din suflet!”, scrie Gabriela Firea pe facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati