Un bărbat din București a fost înșelat de un străin să cumpere un „ceas de lux”

Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost reținute de polițiștii din Capitală, după ce ar fi încercat să vândă replica unui ceas de lux, cu 8.500 de euro.

Polițiștii din București au fost sesizați miercuri, printr-un apel la 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că a fost victima unei înșelăciuni.

Victima le-a spus polițiștilor că, în urma vizionării unui anunț pe o platformă online, cu privire la vânzarea unui ceas de lux, a stabilit să se întâlnească cu vânzătorul la domiciliul acestuia, pentru a cumpăra ceasul respectiv, scrie Digi24.

„Astfel, în jurul orei 13.30, s-au prezentat două persoane, respectiv un bărbat de naționalitate străină și o femeie care i-au prezentat bunul spre vânzare, ocazie cu care partea vătămată a ajuns la o înțelegere cu aceștia de a-l cumpăra cu suma de 8.500 de euro, precum și unui alt ceas la schimb în valoare de 2500 euro”, susțin polițiștii.

Când victima și-a dat seama că ceasul este o replică, le-a solicitat celor doi să meargă la un expert, moment în care aceştia au refuzat și au plecat.

În urma activităţilor derulate, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat de 34 de ani şi o femeie de 28 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi au fost duşi la audieri, iar în mașina acestora au mai fost găsite alte trei ceasuri identice, toate având aceeași serie.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, cu cei doi în stare de reţinere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati