Un bărbat din Capitală a fost dus la audieri după ce a organizat jocuri de noroc fără autorizație

Un bărbat din Capitală a fost dus la audieri în urma a două percheziţii într-un dosar privind organizarea de jocuri de noroc, fără autorizaţie. Acesta ar fi organizat jocuri de poker la locuinţa sa din Sectorul 1 şi la o proprietate din judeţul Ilfov, unde percepea o taxă de participare între 500 şi 1.500 de lei.

Polițiștii au făcut două percheziții în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

Cerea între 500 și 1500 de lei de la participanți

”În zilele de 15 şi 16 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul  de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată”, transmite Poliţia Capitalei.

Din martie 2022 și până în prezent, un bărbat ar fi organizat în mod clandestin jocuri de noroc cu cărţi de joc, pe diferite sume.

Potrivit autorităților, mai multe persoane au participat la activiățile desfășurate la adresa din Sectorul 1 a bărbatului, cât şi la o proprietate din judeţul Ilfov. Bărbatul la ar fi pretins şi primit între 500 şi 1.500 de lei, pentru participare.

Bărbatul a fost dus la audieri

În urma percheziţiilor, au fost identificate mai multe seturi de jetoane care ar fi fost folosite pentru desfăşurarea jocurilor, precum şi aproximativ 50.000 de lei, 13.650 de euro şi 100 de dolari.

De asemenea, de la organizatorul jocurilor au mai fost ridicaţi 20.000 de lei şi 2.000 de euro.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunile de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, în formă continuată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati