Un bărbat din Capitală, prins după ce a lovit o femeie și i-a spart telefonul

Un poliţist aflat în timpul liber din Capitală a depistat şi imobilizat un bărbat, imediat după ce ar fi agresat fizic o femeie şi i-ar fi distrus telefonul mobil, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

Astăzi, oliţiştii Secţiei 12 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către un poliţist aflat în timpul liber, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic şi verbal de către un bărbat necunoscut, care i-ar fi şi distrus telefonul mobil, cauzând un prejudiciu estimat la 800 de lei.

Poliţistul l-a imobilizat pe bărbat, care a încercat să fugă, însă a fost prins în zona unui parc din Sectorul 2 până la sosirea echipajului de poliţie din cadrul Secţiei 12, ulterior cel în cauză fiind condus pentru audieri la secţia de poliţie.

În urma verificărilor efectuate a fost reţinută în sarcina bărbatului, în vârstă de 53 de ani, comiterea faptelor reclamate, respectiv lovirea unei femei, de 33 de ani, agresiune în urma căreia ar fi fost distrus şi telefonul mobil al acesteia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati