Un bărbat din Ilfov a turnat benzină peste partenera sa și i-a dat foc

0
sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Un bărbat din Otopeni, Ilfov, a fost reţinut de poliţişti după ce acesta a turnat benzină peste concubina sa şi a aprins focul. Femeia a reuşit să stingă flăcările, sesizând autorităţile, potrivit news.ro.

„La data de 10 mai, în jurul orelor 01:46, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, oraşul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Femeia a fost cuprinsă de flăcări, dar a reuşit să le stingă la scurt timp, suferind, însă, arsuri la o mână.

”În cadrul activităţilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor sesizate, la imobilul unde acesta locuia, din comuna Dascălu, şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni pentru cercetări. La acest moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor”, au mai transmis poliţiştii.

În cauză a fost deschis dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere, violare de domiciliu şi violenţă în familie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version