Un bărbat din Sectorul 2 care a aruncat gunoi pe stradă, amendat de Poliția Locală și pus să adune resturile

1

Depozitarea deșeurilor pe domeniul public din cartierul Colentina i-a adus unui bucureștean o amendă contravențională aplicată de către polițiștii locali ai Sectorului 2.

Aflat în patrulare, echipajul l-a surprins pe cel care aruncase gunoaiele lângă stâlpul de iluminat din dreptul imobilului de pe Șos. Colentina nr. 2. 

Pentru fapta comisă, bucureșteanul a fost sancționat contravențional conform Hotărârea Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2.

De asemenea, cel în cauză a fost obligat să ridice deșeurile de pe domeniul public și să salubrizeze zona respectivă.

1 COMENTARIU

  1. Dupa un astfel de „succes rasunator” al amintitei institutii bugetate cu un generos fond de salarii de catre Consiliul Local al Primariei Sectorului 2, in calitate de contribuabil si la Sectorul 2 al Capitalei nu pot decat sa-mi doresc sa traiesc momentul- fericit desigur- cand o intamplare similara, cu probabilitate infima, se va produce si pe strada Puccini din cartierul Floreasca !!!!!!! Prin ABSENTA sa desavarsita din zona, Serviciul de Protectia Mediului din PL S2, condus pana de curand de actuala directoare – cu delegatie- Daiana Tanasescu, se pare ca isi desfasoara activitatea cu precadere in birou, de unde nici macar sesizarilor din presa scrisa nu le dau curs prin verificari in teren ori simple trasee de patrulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version