Un deputat USR-PLUS scoate la licitație păpușa primită de la PSD și va dona banii

Simina Tulbure, deputat USR PLUS, a anunțat pe pagina de Facebook că scoate la licitație papușa bebeluș dată de parlamentarii PSD în Parlament.

Licitația are loc direct în comentariile de pe pagina de Facebook a Siminei Tulbure. Parlamentarul a precizat că licitația începe de la 100 de lei, sumă pe care ea o va dona către Asociația Magic.

„Circoteca PSD, păpuși de plastic ‘Made in China’ și o invitație adresată vouă, celor care mă urmăriți: Dăruiți! Ieri am fost întâmpinați de parlamentarii de la PSD cu păpuși pe care le-au abandonat ulterior. Motivul?

Cum că nu ținem cont de nevoile copiilor pentru că am decis să mărim alocațiile în linie cu un buget responsabil și sustenabil. Această păpușă e una specială pentru că reprezintă primul obiect atipic și memorabil pe care l-am primit în Parlament. Vreau să îl dăruiesc persoanei care licitează cel mai mult într-un scop caritabil”, a transmis pe Facebook Simina Tulbure.

Deputatul a precizat că licitația va dura până joi, 4 martie, ora 15.00.

„Câștigătoarea/câștigătorul va avea 48 de ore să prezinte o dovadă a donării sumei trecute în licitație, către orice organizație non-guvernamentală care lucrează cu copiii din România”, a adăugat Simina Tulbure.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati