Un fost ministru strânge semnături pentru referendumul de DEMITERE a primarului sector 1 Clotilde ARMAND

Alexandru Petrescu, fost ministru ministru al Comunicaţiilor, o acuză pe Clotilde Armand că nu reușește să facă față funcției de primar al Sectorului 1 și, în astfel de condiții, o demitere a sa ar fi oportună.

Petrescu: De azi(7 iulie) strâng semnături pentru referendumul de DEMITERE a primarului sector 1 Clotilde ARMAND.

”Din ce in ce mai multe persoane pe care le intalnesc si care locuiesc si/sau isi desfasoara activitatea zilnic in sectorul 1 susțin inițiativa cetățenească de demitere a primăriței-om nou, Clotilde Armand.

Semnături de demitere ClotildeMa alatur și eu, dupa programul de birou, cu alti colegi de-ai mei și sunt convins ca sunt și alti cetateni din sectorul 1 care vor face același lucru. Nu am niciun dubiu ca adunam semnăturile necesare si demaram procesul de demitere. Sunt convins ca sunt deja mulți dintre colegii mei de la PSD sector 1 deja implicati in acest proces!

Trebuie sa ne unim fortele si sa eliberam Sectorul 1 din captivitatea incompetentei administrative!

Viata e prea scurta sa o irosim cu Clotilde primar la sectorul 1!”, transmite fostul ministru al Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, pe facebook.

Petrescu: Astăzi, 9 iulie, în parcul Bazilescu, am strâns semnături pentru referendumul de DEMITERE a primarului Clotilde ARMAND.

”Oamenii s-au săturat de incompetență și de rea-voință. Cei pe care i-am întâlnit au primit cu speranță și entuziasm inițiativa și mulți dintre ei mi-au spus că își vor îndemna prietenii și vecinii să semneze pentru că #așanusemaipoate
  • Este nevoie de aproximativ 60.000 de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere din funcție a celei care a transformat #CapitalaCapitalei în #CapitalaGunoaielor.

Îi invit pe cât mai mulți dintre cetățenii Sectorului 1 să se alăture campanei de strângere de semnături!”, a mai transmis Petrescu pe facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati