Un medic de 34 de ani din Capitală s-a aruncat de pe un bloc. Victima ar fi doctorul Radu Mirică

Un tânăr de 34 de ani s-a aruncat în gol de pe un bloc din Sectorul 2. Conform unor surse apropiate anchetei, este vorba despre medicul Radu Mirică.

Medicii chemaţi de urgenţă la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Din primele informații, ar fi vorba despre medicul chirurg, Radu Mirică, scrie Antena3 CNN.

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, este comunicatul poliției.

Potrivit sursei citate, doctorul Radu Mirică era medic specialist Chirurgie Generala cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică.

Acesta era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Medicul avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică, scrie medicover.ro. De asemenea, activa ca medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati