Un nou proiect PUSL: Academia Primarilor Piedone

0
381
foto PUSL

PUSL a anunțat înființarea unei „academii” a primarilor, acolo unde doritorii vor putea învăța cum se face administrație locală de la Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5, potrivit antena3.ro.

„Începând cu 15 ianuarie, PUSL deschide Academia Primarilor Piedone. Aviz amatorilor, care vreți să vă înscrieți, puteți să o faceți gratis, aveți ce învăța să puteți candida pe picioarele proprii, dar doar PUSL. Vă aștept, vă voi spune tot parcursul”, a anunțat Cristian Popescu Piedone la finalul ședinței Biroului Executiv al PUSL.

În același timp, PUSL a subliniat că intenția partidului este să aibă liste proprii la toate alegerile de anul viitor.

„Având în vedere climatul politic tensionat, în care PSD riscă să își piardă o cotă importantă de încredere a electoratului, prin faptul că este la guvernare, PNL este în pragul unei decizii interne care va afecta unitatea partidului, AUR are o aderență la electoratul dezamăgit de politica românească și își trasează strategia pe promisiuni și amăgiri, un pol de dreapta adunat în jurul USR nu are consistență;

Având în vedere perspectiva unor mișcări sociale determinate de creșterea bugetului pe anul 2024;

Având în vedere teatrele de război din regiune, precum și perspectiva izbucnirii altor conflicte pe glob;

Biroul Executiv al PUSL a reiterat decizia de a participa la alegerile de anul viitor pe liste proprii”, mai spune PUSL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.