Un student la Academia Militară din București s-a împușcat cu o armă de vânătoare

0
Pixabay

Un student la Academia Militară din București s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare a tatălui său, din cauză că s-a despărțit de iubita lui.

Student la Academia Militară Bucureşti, gest extrem după despărţirea de iubită

Potrivit primelor informaţii, băiatul se întorsese de la Bucureşti foarte supărat din cauza despărţirii de iubită. A găsit arma de vânătoare a tatălui său și, fără să stea pe gânduri, s-a împușcat.

„La data de 27 august a.c., ora 14.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Rusănești, a fost găsit în locuinta sa, împușcat cu o armă de vânătoare”,a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, potrivit oltalert.ro.

Tânărul a fost găsit împuşcat de familia sa. Părinţii săi au sunat imediat la 112, însă, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor și munitiilor, a mai precizat Cristian Grigorescu.

Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version