Un tânăr din București și-a ucis câinele. El a fost arestat pentru 30 de zile

Poliția Capitalei povestește pe Facebook cum un tânăr de doar 19 ani nu s-a gândit nici măcar o secundă când a decis să ia viața propriului cățel, cum nu s-a gândit nici măcar la faptul că își distruge viitorul.

„Vineri, în jurul orei 15.00, doi tineri așteptau trenul într-o gară din Capitală. În loc să își facă planuri de weekend, să se distreze și să se bucure de vârsta pe care o au, cei doi au început să se certe. 

Nu știm ce aveau de împărțit și în acest moment, nici nu mai contează. Unul dintre tineri, orbit de furie, a luat puiul de cățel și l-a trântit de pământ, sub privirile îngrozite ale oamenilor care așteptau pe peron.

Nimic nu l-a oprit! Tânărul de 19 ani, la începutul vieții de adult, decide să se lase în voia furiei pe care o simțea, decide că poate să facă ce vrea cu animalul de companie pe care îl avea.

Da, era stăpânul puiului de câine, dar nu înseamnă că era și stăpânul vieții lui.

Nimeni nu este stăpânul vieții cuiva! 

Colegii noștri de la Protecția Animalelor l-au identificat pe tânăr și l-au reținut pentru 24 de ore, iar apoi l-au prezentat în fața Instanței cu propuneri legale, pentru că la 19 ani, răspunzi pentru faptele tale!

Stăpânii animalelor sunt cei care trebuie să îi protejeze, să aibă grijă de ei, să se asigure că… sunt bine. 

Nu o să vă spunem ce a făcut apoi tânărul cu puiul de animal. Știm, dar sunt detalii atât de dureroase, încât, din respect, decidem să nu le divulgăm.

Detaliile însă, au ajuns la magistrați care au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile pe tânărul de 19 ani!

Anul acesta, tânărul nostru o să-și petreacă sărbătorile în spatele gratiilor. Poate, măcar acum, va realiza că, animalele au un suflet, un suflet pe care el … nu l-a avut!”, a povestit Poliția Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati