Un tramvai a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus

0
1030
accident

Două tramvaie au fost implicate vineri seară într-un accident în Capitală. Unul a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus. Accidentul s-a produs în Sectorul 4. Trei persoane au fost ușor rănite, dar au refuzat să fie transportate la spital, scrie digi24.ro.

Puțin după ora 21, un tramvai a deraiat în zona Șoseaua Olteniței din București.  Imediat după incident, acesta s-a ciocnit cu un alt tramvai ce venea din sens opus. Călătorii s-au panicat.

Linia de tramvai a fost blocată aproape 20 de minute. Opt-nouă tramvaie au așteptat, nu puteau să înainteze. Politia a blocat traficul până când angajații STB au curățat drumul.

În ambele mijloace de transport se aflau călători. Cei mai mulți dintre ei s-au ales doar cu o sperietură. Trei oameni au fost răniți ușor, dar nu au vrut să meargă la spital, pentru îngrijiri.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a deraiat primul tramvai. Vatmanii implicați în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.