Unde poţi face grătar pe lângă Bucureşti, de 1 Mai

Pentru că în București oamenii nu beneficiază de prea multe locuri special amenajate pentru grătare la iarbă verde, se pot găsi alte variante. Asta presupune să mergeți la maxim 30 de kilometri de Capitală, pentru a petrece în liniște alături de familie și prieteni. Unde poţi face grătar pe lângă Bucureşti, potrivit alohotels.ro.

Parcul de la Palatul Mogoșoaia

Este unul dintre cele mai apreciate locuri unde oamenii preferă să se relaxeze într-un weekend. Există un spațiu amenajat în interiorul parcului, special pentru picnic. De asemenea, poți sta pe iarbă, să joci volei sau să faci un grătar, de 1 Mai.

Mai mult, dacă ajungeți aici, aveți posibilitatea de a vizita palatul și de a vă bucura de terasele amenajate pe marginea lacului.

Lacul și Pădurea Cernica

Pădurea Cernica se află în estul Capitalei și se întinde de la Şoseaua Bucureşti – Călăraşi spre Sud până la Valea Colentinei, unde se află și Lacul Cernica. Aici puteți petrece un 1 Mai perfect, la iarbă verde, în compania familiei sau a prietenilor.

În această zonă mai găsiți Mănăstirea Cernica, Casa Cernica, restaurante, ponton, loc de joacă pentru copii și Extrem Park, perfect pentru copiii voștri

Comana

Comana este un adevărat parc de aventură. Este locul preferat de mulți cei care vor să evadeze din zgomotul orașului și de a respira aer curat. Se află aproape de București, puteți face picnic sau vă puteți plimba pe aleile verzi.

Lacul Snagov și Baza Electrică

În acest loc veți găsi teren de tenis, de fotbal, locuri cu verdeață și special amenajate pentru o petrecere de 1 Mai.

Lacul Mihăilești

Se află aproape de București și poate fi o variantă perfectă pentru a petrece o zi în natură. Avantajul este că spațiul este mare, astfel că veți avea parte de un loc liniștit pentru familie.

Belciugatele

Se află la 30 de kilometri de București în Călărași. Aici se află un lac înconjurat de multă verdeață dar și resturante unde puteți mânca diverse preparate pescărești.

Parcul din Chitila

Se află la 20 de kilometri de București, oferă multă verdeață și un lac pe care se află lebede. Poate fi locul perfect pentru o escapadă alături de cei dragi.

Locuri din București unde ai voie să faci grătar

Pentru cei care nu vor să plece din București, aici există câteva locuri amenajate pentru grătare:

  • Plumbuita, la intersecţia Str.Doamna Ghica cu şos.Colentina
  • Lunca Florilor, în zona străzii Str.Vasile Stolnicu;
  • Morarilor, la intersecţia şos. Pantelimon cu Str. Bodeşti;
  • Pantelimon, în zona străzii Ciocârliei;
  • Parcul Dobroeşti, în zona străzii Azotului.
  • În Sectorul 4, în Parcul Lumea Copiilor au fost amenajate foişoare de lemn, dotate cu 70 de grătare
  • În Parcul Crângaşi sunt locuri speciale de grătare şi picnicuri. Acestea sunt amplasate chiar pe malul Lacului Morii

Pentru locurile mai sus menționate, nu trebuie să plătiți nicio taxă. Trebuie doar să veniți de acasă cu tot ce aveți nevoie pentru a face un grătar la iarbă verde.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati