Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului ‘Bagdasar Arseni’ a fost redeschisă în totalitate, după inundaţie

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” a fost redeschisă la 100% din capacitate, au anunţat joi reprezentanţii spitalului.

Anunţul vine după ce spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” au fost inundate.

„În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate. Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la ‘Sf. Ioan’, iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi (infarct miocardic cu supradenivelare de segment ST-n. red.), au fost redirecţionate”, precizau joi dimineaţă reprezentanţii spitalului.

Ulterior, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că a trimis Corpul de Control la Spitalul ”Bagdasar Arseni” pentru a verifica situaţia contractelor de mentenanţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati