Unul dintre patronii azilelor groazei din Voluntari, Ştefan Godei a participat cu Gabriela Firea într-o deplsare la Mardid

0
222
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Unul dintre patronii azilelor groazei din Voluntari, Ştefan Godei, a fost ales de Gabriela Firea, în octombrie 2018, să meargă să facă parte din delegaţia care o însoţea la Madrid, relatează Centrul de Investigaţii Media şi Buletin de Bucureşti. Godei nu a mai mers, însă, în deplasare, invocând motive medicale, potrivit news.ro.

Ştefan Godei a lucrat la Primăria Capitalei între 1 iulie 2016 şi 1 decembrie 2021. Practic, el a fost angajat la Primăria Capitalei la o săptămână după ce Firea a depus jurământul ca primar general.

Acesta a fost ales ca membru al unei delegații care trebuia să o însoțească pe Gabriela Firea la Madrid.

Manuela Dediu, membră a delegaţiei, care ocupă şi în prezent funcţia de şefă a Biroului de presă al Primăriei Capitalei, a precizat că Godei s-a aflat într-adevăr pe lista pentru Madrid, a avut chiar şi bilet de avion, luat pe banii municipalităţii, dar, cu două zile înaintea plecării, în 2 noiembrie, acesta ar fi dat o declaraţie prin care anunţa că renunţă să mai meargă în respectiva deplasare, invocând „motive personale de ordin medical” care ar fi apărut în aceeaşi zi, 2 noiembrie, conform unui răspuns transmis pentru  Centrul de Investigaţii Media şi Buletin de Bucureşti.

În 2020, imediat după ce a pierdut primăria generală în faţa lui Nicuşor Dan, Firea a devenit senator. La scurt timp i-a găsit şi lui Godei un post la propriul ei cabinet senatorial, aşa cum au informat jurnaliştii de la G4Media, poziţie din care l-a concediat abia la începutul acestui an, imediat după ce investigaţiile Centrului de Investigaţii Media şi Buletin de Bucureşti despre centrele pentru persoane dependente operate de el şi de consiliera Gabrielei Firea în Ilfov au fost publicate.

Godei a mai fost angajat şi la clubul de fotbal FC Voluntari, finanţat de Primăria Voluntari, condusă de aproape un sfert de secol de soţul Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele.

După autosuspendarea sa din funcții, din cauza scandalurilor, în 6 noiembrie, Firea a revenit în funcţiile de prim-vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Bucureşti și este candidat PSD la Primăria Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.