Unul dintre principalii jucători din industria cărnii a intrat în insolvență

ANGST, cunoscut jucător din industria cărnii, a intrat în insolvență. Abatorul Periș și Primo Mix Food au cerut insolvența ANGST la 21 septembrie 2023.

Tribunalul Ilfov a decis deschiderea procedurii generale de insolvență împotriva Angst Ro SRL, una dintre companiile grupului Angst, jucător important pe piața produselor procesate dn carne. Decizia tribunalului vine în urma cererilor Abatorul Periș și Primo Mix Food, în calitate de creditori.

  • Angst Ro SRL, prin care Sorin și Ludmila Minea operează o fabrică de produse procesate în Buftea, a intrat în insolvență la cererea a doi creditori, Abatorul Periș și Primo Mix Food, potrivit sentinței judecătorilor de la Tribunalul Ilfov, scrie economica.net.

În dosarul deschis în septembrie 2023, figurau însă mai mulți creditori printre care MONCEANU INOCASINGS SRL care a renunțat la judecată și Direcția Generală Impozite și Taxe Locale sector 5.

Angst RO SRL a raportat în 2022 trecut afaceri de peste 60,4 milioane de lei, cu 20% sub nivelul din 2021 și pierderi nete de 6,3 milioane de lei, cu 548% mai mici decât cu un an în urmă. Producătorul avea 173 de angajați și a înregistrat pierderi din 2019 până în 2022, inclusiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati