USR: Legea care permite accesul cu animale de companie pe plajele de la Marea Neagră – promulgată

1
168
Pixabay

Reprezentanţii USR arată că legea care permite accesul cu animale de companie pe plajele de la Marea Neagră a fost promulgată, precizând că „punguţa, lesa şi hamul se află printre condiţiile accesului”, spune agenția de presă news.ro.

„E definitiv: legea USR care permite accesul cu animale de companie pe plajele de la Marea Neagră a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Punguţa, lesa şi hamul se află printre condiţiile accesului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Potrivit deputatului USR Cristina Rizea, autorul legii, aceasta prevede acces liber pe plajă cu animalele de companie în extrasezon, acces liber cu animalele de companie pe plajă, în sezon, cu acordul operatorului de plajă. Totodată, este obligatoriu ca animalul de companie să fie ţinut în lesă sau ham, iar persoana care însoţeşte animalul de companie la plimbare pe plajă este obligată să îi strângă mizeria.

Poliţia Locală, Poliţia naţională şi Jandarmeria vor avea atribuţii de control pentru respectarea legii.

„După 16 ani de la interzicerea accesului pe plajă a animalelor de companie, revenim un pic la normalitate”, consideră reprezentanţii USR.

1 COMENTARIU

  1. Daca asta numiti NORMALITATE, inseamna ca imaginile fiecarui sezon cu aglomeratie-viespar de pe plajele romanesti sunt FICTIUNE !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.