USR Sector 4: Primarul Daniel Băluţă a betonat ilegal o porţiune din Parcul Tineretului. ALPAB a depus plângere penală

0
602
Daniel Băluță se bucură de tarabele colorate din sectorul 4
Daniel Băluță se bucură de tarabele colorate din sectorul 4

Reprezentanţii USR Sector 4 anunţă că au primit confirmarea din partea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) că lucrările desfăşurate în Parcul Tineretului de către Primăria Sectorului 4, în apropierea amfiteatrului UMF, au fost realizate fără aviz. Astfel, o suprafaţă de 156 de metri pătraţi de spaţiu verde a fost betonată de către primarul Daniel Băluţă, într-o singură acţiune. ALPAB a depus o plângere penală împotriva Primăriei Sectorului 4, mai arată comunicatul de presă al USR Sector 4.

“Primarul Daniel Băluţă a acţionat ilegal şi inacceptabil, ignorând complet orice aviz în ceea ce priveşte porţiunea din Parcul Tineretului care a fost betonată, după ce anterior a umplut sectorul cu stâlpişori şi a primit avertismente din partea Poliţiei Capitalei. Este esenţial să gestionăm cu responsabilitate şi transparenţă spaţiile verzi, pentru a servi interesul comunităţii”, a subliniat Paul Ene, candidat USR la Primăria Sectorului 4, potrivit sursei citate.

USR Sector 4 condamnă ferm acţiunile ilegale ale primarului Daniel Băluţă în betonarea neautorizată a unei porţiuni din Parcul Tineretului.

„Totodată, ne angajăm să luptam pentru protejarea şi extinderea spaţiilor verzi pentru a asigura un mediu sănătos pentru toţi locuitorii Sectorului 4”, mai precizează comunicatul de presă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.